Ideen om å skreddersy reiser i denne delen av verden er ikke ny. I 2011 reiste Elin og Graham til Svalbard og lekte med tanken om å skreddersy ekstreme reiser fra sør til nord. Året 2020 var krevende, men gav oss muligheter til å realisere drømmen om å lage drømmereiser også i Norge.

Hvorfor ikke gjøre det vi er gode på også i Norge? 

Skreddersøm, personlig service, kunnskap om reisemålet er det vi er spesielt gode på, og det skal vi fortsette med. GET Norway Travel er en del av GET Africa. Planlegg langreist til Afrika og kortreist i Norge med oss – for vi skal absolutt ikke slutte med reiser til Afrika!

Ideen om å skreddersy reiser i denne delen av verden er faktisk ikke ny for oss. I 2011 reiste Elin og Graham til Svalbard og lekte med tanken om å skreddersy ekstreme reiser fra sør til nord. Året 2020 var krevende, men gav oss muligheter til å realisere drømmen om å lage spektakulære eventyr også i Norge.

Svalbard-2011-Elin&Graham
Svalbard-2011-isbjørn
Svalbard-hvalross

Bildetekst: Noen bilder fra Elin og Graham sin reise på Svalbard i 2011.

Det var nok mange som tenkte «Norgesferie – det kan vi ordne selv!». I løpet av en litt kaotisk sommerferie i 2020, med fergekøer, sprengte hoteller og overfylte destinasjoner, var det nok kanskje flere som kunne tenke seg å bare være på ferie, uten å måtte tenke på all logistikken selv. Norge er et langstrakt land med mange bortgjemte og unike steder. Å finne frem til disse perlene er ikke så enkelt.

Derfor sitter Eivind og Silje, som i over to år har jobbet med GET Africa Travel, i Norge. De har utforsket flere destinasjoner og overnattingssteder i Norge. Sammen med deg lager vi ditt skreddersydde Norges-eventyr.

Bildetekst: Bilder av Eivind og Silje på reise i Norge. Først på toppen av Ryten i Lofoten og foran Barentsburg på Svalbard.

Len deg tilbake, drøm, la oss gjøre jobben og nyt ferien din. Skreddersøm passer for deg som ønsker en induviduelt tilpasset reise, håndplukkende destinasjoner og stor frihet. Vi hjelper deg med å finne veien til stedene og sørger for at du får unike opplevelser på veien!