NORDFJORD OG GEIRANGER

Utforsk trange fjorder, høye fjell, brusende fosser og fruktbare daler. Utforsk vakre Loen eller dra med båt på Geirangerfjorden for å å oppleve det ikoniske Brudesløret.

Nordfjord og Geiranger ligger helt nord i Vestland fylke og inkluderer blant annet Loen, Stryn, Hoddevik og Geiranger. Nordfjorden strekker seg fra Stadhavet og 106 km innover i landet til Stryn. En liten kjøretur herfra, og du er i Geiranger.

National Geographic har kalt fjordene verdens mest velbevarte verdensarv: Fjordlandskapet et levende landskap der mennesker og natur eksisterer i gjensidig avhengighet.

HØYDEPUNKTER

Flydalsjuvet-Geiranger

GEIRANGER

De høyeste fossefallene finner du i Geirangerfjorden. Den dype, blå Geirangerfjorden er på UNESCOs verdensarvliste og er omkranset av majestetiske fjelltopper, ville fossefall og frodig vegetasjon. Området ble til under siste istid, da isbreer grov ut dype fjorder og formet høye fjell. Vi anbefaler luftig overnatting ved Utsikten Hotell i Geiranger og en båttur på fjorden. Noen utsiktspunkt du bare må oppleve er Skageflå, Flydalsjuvet og Ørnesvingen.

Olden&Loen

LOEN

Loen ligger idyllisk til med turkisblå brevann og frodige fjellsider. Vi anbefaler overnatting litt utenfor travle Loen ved for eksempel Hjelle Hotel eller Gloppen. Få utsikt over det flotte landskapet enten med en fottur opp til Raksetra eller ta Loen Skylift for å komme deg opp i høyden.

Reise til denne regionen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getnorwaytravel.com