RØROS

En reise til Røros byr på rik historie og spennende opplevelser.

Bergstaden Røros er en av Europas eldste byer med trehusbebyggelse. Byen er på UNESCOS verdensarvliste, et levende museum med flere hundre år gamle minner.

Julebyen Røros

Røros er spesielt fin om vinteren og er særlig kjent for det tradisjonsrike julemarkedet og Rørosmartnan i februar. Juledekorasjonene, reinsdyrene, kanefarten og markedsbodene har gjort Røros til et av Norges koseligste reisemål i vinterhalvåret. Her ligger alt til rette for å finne den tradisjonelle julestemningen. Om vinteren er det nesten obligatorisk å ta seg rundt i byen med spark, men husk; Røros er en av Norges kaldeste byer, så det er best å kle seg varmt.

HØYDEPUNKTER

Røros-jul

JUL I RØROS

Det tradisjonsrike julemarkedet har gjort Røros til et av Norges koseligste reisemål i julen. Juledekorasjonene, markedsbodene og den ekte og nære stemningen danner den perfekte rammen for en god, gammeldags julefeiring.

Foto-Morten-Brun-Kanefart

KANEFART

Oppdag Røros gater på en tur med slede eller vogn. En unik måte å oppdage Bergstaden på.

Sett dere godt til rette i sleden under en skinnfell. Hesten tar dere med på sledetur med bjeller, fakler og innlagt gløggstopp.

OLAVSGRUVA

Bli med på en spennende vandring under bakken gjennom 300 års bergverkshistorie. Turen går med guide gjennom Nyberget og Olavsgruva, 50 meter ned og 500 meter innover til Bergmannshallen.

Reise til Røros?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getnorwaytravel.com