VELKOMMEN TIL GET AFRICA TRAVEL

GET Africa Travel skreddersyr unike opplevelsesreiser i Afrika. Enten dere ønsker spennende safari, oppleve spektakulær natur og afrikansk kultur eller nyte avslappende dager på en tropisk strand. I over 20 år har vi sendt reiseglade gjester til Afrika. Vi kan Afrika!

TOPP REISER

Utforsk noen av våre skreddersydde reiseforslag. Husk at alle reiser kan endres og justeres etter ønsker og preferanser.

TOPP DESTINASJONER

Oppdag noen av våre mest populære destinasjoner.

2023-08-10T08:48:39+00:00

NASJONALPARKRIKET

Denne regionen rommer seks nasjonalparker og storslått natur. Dra på moskussafari på Dovre eller kjør ditt eget hundespann i Jotunheimen.

2023-08-10T08:41:43+00:00

SVALBARD

Svalbard er et ekte arktisk eventyr med polarklima, isbreer, blå sjøis, vill natur, ekstreme lysvariasjoner og unikt dyreliv.

2023-08-10T08:38:11+00:00

NORD-NORGE

Nord-Norge er “lysets rike” med lange, lyse kvelder og midnattssol om sommeren. Om vinteren danser nordlyset over nattehimmelen.

2021-08-24T10:01:52+00:00

NORDVESTLANDET

Røft kystlandskap, bratte fjell, glitrende fjorder og verdensberømte attraksjoner som Trollveggen, Atlanterhavsveien og Romsdalseggen. Gjør deg klar for eventyr i Nordvest!

HVORFOR REISE MED GET AFRICA TRAVEL?

Helt siden oppstarten i 1999 har GET Africa Travel sørget for å gi reiseglade gjester det afrikanske eventyret de har drømt om.

  • Lang erfaring. Vi har kunnskap om stedene vi sender deg  på tur og mer enn 21 års erfaring. Vi anbefaler derfor ikke destinasjoner vi selv ikke har erfaring med.

  • Unike reiser. Alle våre reiser skreddersys etter dine ønsker og preferanser. Din reise er unik og laget kun for deg.

  • Konkurransedyktige priser. Vi skal alltid gi god verdi for pengene og konkurransedyktig pris.

  • Personlig oppfølging. Vi er kjent for personlig service og for å tilby «det lille ekstra». Alle våre gjester følges opp før, under og etter reisen. Med kontor i Sør-Afrika er vi aldri langt unna dersom noe skjer.

«GET Africa Travel får terningkast 6 fra oss! Dere arrangerte 10 dagers ferie til andBeyond Phinda Mountain Lodge, Thonga Beach Lodge og Cape Town – alt fungerte helt topp, hele tiden! «Way Beyond» alt annet jeg har opplevd i Afrika. Fantastiske lodger, med høydepunkter i kø hver dag, med avslutning i nydelige Cape Town. Våre beste anbefalinger!»

Anne Lorentzen

«Få proff hjelp av GET Africa Travel hvis du planlegger tur til Afrika. Flinke og koselige folk som snakker norsk og vet hva nordmenn ønsker å se! Se fram til en opplevelsesturer du ALDRI vil glemme»

Malin Gjerset

«Kjempe service og kreative hyggelige folk!»

Kristian Valen

«Vi takker GET Africa Travel for nok en fantastisk reise. Vi har sett masse spennende dyr, alle big five, nytt god mat og drikke, samt alt Sør Afrika kan by på av gjestfrihet og hyggelige mennesker. Nå tar vi med alle minnene hjem og starter planleggingen for en ny tur om ikke alt for lenge. Takk Elin, for god hjelp med opplegget til turen, du leverer hver gang. Vi sees!»

Nina Doksheim Brusveen

«Minner for livet for tre generasjoner på ferie. Betryggende at alt fungerer når vi er flere på tur. Nairobi, safari i Masai Mara og deretter noen rolige dager på Zanzibar.  Takk for et 5-stjernes opplegg!»

May-Britt Bratlie

«Get Africa Travel teamet er den beste investeringen du gjør på en reise i Afrika. De er «høye» på alt som er viktig: kompetanse, kreativitet, evne til å tilpasse opplegg etter gjestens ønsker og budsjett, omtanke og oppfølging. Min mest innholdsrike og best gjennomførte reise i Afrika var med opplegg fra A til Å med denne supre gjengen i Namibia»

Signy Jaatun

«Finnes ingen over eller ved siden av. GET Africa Travel gjør drømmer til virkelighet gang på gang. For oss har de innfridd 8 ganger, og når du tror de har gjort alt har de enda mer på lager. Kunnskapsrike om Afrika, gjestfrie og rause»

Ann Marit Flovik

TEAMET

Teamet består av et godt sammensveiset gjeng. Siden Elin og Graham startet for over 21 år siden har GET Africa Travel vokst! I dag er vi ni personer på kontoret i Durban, Sør-Afrika. Alle med lang erfaring fra reiselivet og god kunnskap om Afrika og skandinaviske reisevaner.