GET Norway Travel skreddersyr opplevelsesreiser i Norge. Sammen med deg tilrettelegger vi for opplevelser du aldri vil glemme.

HVORFOR REISE MED GET NORWAY TRAVEL?

  • Lang erfaring. Med over 22 års erfaring med skreddersydde reiser vet vi hva som skal til for at gjestene skal bli fornøyde.

  • Unike reiser. Reisene tilpasses dine ønsker og er laget kun for deg.

  • Personlig oppfølging. Alle våre gjester følges opp før, under og etter reisen. Vi er kjent for å tilby «det lille ekstra».

  • God pris og fleksible vilkår.

OM GET NORWAY TRAVEL

GET Norway Travel er opprettet som en del av GET Africa Travel som i over 23 år har skreddersydd drømmereiser for nordmenn til Det sørlige Afrika. Nå har vi overført våre kunnskaper om nordmenns reisevaner, skreddersøm, personlig service og kunnskap om reisemål til et unikt konsept i Norge. Planlegg langreist til Afrika og kortreist i Norge med oss!

Ideen om å skreddersy reiser i denne delen av verden er ikke ny. I 2011 reiste Elin og Graham til Svalbard og lekte med tanken om å skreddersy ekstreme reiser fra sør til nord. Året 2020 var krevende, men gav oss muligheter til å realisere drømmen om å lage drømmereiser også i Norge.

Elin & Graham - Svalbard

BLI KJENT MED OSS

Vi er et sammensveiset team som gjør alt vi kan for å legge tilrette for våre gjester. Sammen jobber vi for at dere skal få en opplevelse dere aldri kommer til å glemme.

Graham - profil

Graham Paton

Eier og daglig leder

Graham er født og oppvokst i Zululand, Sør-Afrika. Han har tidligere jobbet med ulike prosjekter innen reiseliv. Han var prosjektleder for oppbyggingen av det fasjonable Sea Cliff Hotel i Dar es Salaam, Tanzania.

Grahams favoritt:

Min favoritt i Norge er uten tvil Svalbard! Dette er safari og naturopplevelser som overgår absolutt alt. Det beste med midnattsola er at du ikke trenger å legge deg. Opplevelser døgnet rundt. Det å se en lys levende Isbjørn i sitt rette element er høydepunktet i safari opplevelser så langt. I 2011 reiste jeg med Elin på ekspedisjon til Svalbard. Rått, vilt og annerledes enn alt annet jeg har opplevd.

Elin - profil

Elin Fosselie Paton

Eier og daglig leder

Elin er fra Sørlandet. Etter flere år som adjunkt i ungdomsskolen førte reiselysten henne til Sør-Afrika i 1998, der hun møtte Graham. Hun har arbeidet fem år som guide i hjembyen Kristiansand. Sammen med Graham har hun drevet GET Africa Travel siden 1999.

Elins favoritt:

Min favoritt i Norge er Troms og Finnmark. I Tromsø studerte jeg i tre år og reiste mye rundt i den nordlige landsdelen. Fra idylliske Sommarøy til røffe Nordkapp. Det er likevel møter med menneskene som gir en ekstra dimensjon til opplevelsene. Her møter du ekte og ærlige folk som byr på seg selv.

Eivind - profil

Eivind Stigen Holter

Markedsansvarlig og Travel Curator

Eivind kommer fra Oslo, men har studert reiseliv og arbeidet på Sørlandet i flere år. Eivind vokste opp i Zimbabwe og har reist mye i Afrika. Høsten 2018 ble han en del av GET Africa-teamet.

Eivinds favoritt:

Min favoritt er Finnmark, fra Alta til Kirkenes. Å reise ut på hundekjøring med nordlys dansende over himmelen er en helt uvirkelig opplevelse. Denne delen av Norge er røff og vill.  Kongekrabbefiske i Varangerfjorden er likevel mitt soleklare høydepunkt i Norge.

Silje - profil

Silje Eriksen Havn

Travel Curator

Silje er født og oppvokst i Gudbrandsdalen. Hun studerte reiseliv ved Universitetet i Agder og etter 6 år i Kristiansand flyttet hun til Durban og ble en del av GET Africa Travel-teamet høsten 2018.

Siljes favoritt:

Min favoritt er Nasjonalparkriket som består av seks nasjonalparker. Om sommeren elsker jeg å gå fotturer i fjellheimen, dra på moskussafari eller oppleve bygdekulturen. Personlig liker jeg best vinteren i denne regionen med minusgrader og klar himmel. Hundekjøring i Jotunheimen er noe alle burde oppleve!

AB - profil

Anne-Beth Stene

Travel Curator

Anne-Beth er fra Bergen og har tidligere jobbet i forsikring og helsevesenet. I flere år arbeidet hun for prosjektet Zulufadder i Eshowe, Sør-Afrika. I 2014 ble hun medlem av Get Africa-teamet. I dag bor hun i Bergen.

Anne-Beths favoritt:

Nå er jo Bergen viden kjent som «Gateway to the Fjords», og i disse fjordene stortrives jeg. Jeg elsker å oppdage små bygder, tettpakket med historie og opplevelser. Enkelt tilgjengelig med en fin kjøretur fra Bergen.