GET Norway Travel er opptatt av bærekraft og sosialt ansvar. Sammen med våre partnere arbeider vi for å redusere utslipp, verne utsatte naturområder og støtte lokalsamfunn.  Vår visjon er å skape de beste opplevelsene som mulig for våre gjester og samtidig ha en positiv påvirkning på både natur og miljø, mennesker og samfunn. Vi ønsker å berike våre gjester med autentiske opplevelser av høy kvalitet. 

BÆREKRAFT

GET Norway Travel søker alltid de mest bærekraftige valgene for våre gjester og opplevelser av høykvalitets naturopplevelser. Derfor bruker vi lokal guider, velger overnattingssteder med fokus på lavt miljøfotavtrykk, lokal mat og foreslår aktiviteter som er med på å gi noe tilbake til lokalsamfunnet.

Vi arbeider mot å bli Travelife sertifisert. Dette er et sertifiseringssystem for bærekraft som er tilpasset reisearrangører. Målet vårt er å ha Partner status innen utgangen av 2022

Sognefjorden - fjord

VÅRE BÆREKRAFTSPRINSIPPER

Moskus - Dovre - Oppdal Safari - header

BÆREKRAFTIGE VALG

Vi ønsker alltid å gjøre de mest bærekraftige valgene for våre gjester. Det betyr at vi bruker lokale guider, foreslår aktiviteter som er med på å gi noe tilbake til lokalsamfunN. Derfor favoriserer overnattingssteder som velger å ansette lokalt og minimere sine utslipp.

Isbjørn - Svalbard - thumbnails

KVALITET

For oss betyr kvalitet å tilby autentiske opplevelser, unike overnattingssteder, kvalifiserte guider, god service, lokal mat og drikke. Kvalitet trenger ikke å bety at reisen blir dyrere.

Vårt mål er å inspirere deg til å velge kvalitet fremfor kvantitet.

Snøhetta Viewpoint - Dovre

TRYGGHET

Våre gjesters sikkerhet og velvære er avgjørende. Vi har et stort nettverk og tilbyr transparente vilkår og betingelser.