HØYDEPUNKTER I NORGE

Denne reisen starter i Oslo, gjennom fjord og fjell til Bergen og avsluttes i Lofoten. Her får dere oppleve det beste Norge har å by på: storbyliv, UNESCO-fjorder, spektakulære fjell og nord-norsk kystkultur.
Litt av alt!

Oslo

DAG 1: ANKOMST

Ved ankomst Oslo flyplass finner dere veien inn til Oslo sentrum.

Herfra kan dere utforske Oslo sitt rike kulturliv, spennende gallerier og museer med kollektivtransport. Oslo er en Europas raskest voksende storbyer og en grønn by. I 2019 var byen utnevnt til Europeisk miljøhovedstad.

DAG 2: OSLO

Bruk dagen til å utforsk Oslo. Noen av de mest besøkte attraksjonene er Munchmuseet, Vikingskipmuseet, Slottet og Holmekollen. Oslo består av moderne kunstgalleri, hyggelige bydeler med koselige kafeer, og grønne parker.

Skåbu Hotell - Ansgar Valbø

DAG 3: SKÅBU 

I dag reiser dere inn i landet til Skåbu, Norges høyest beliggende bebodde bygd. Skåbu er del av Gudbrandsdalen og ligger sentralt plassert på trappen til flere nasjonalparker. Nyt en fantastisk tre retters middag basert på lokale råvarer fra eget gårdsbruk, fisk og vilt.

292 Aurland

DAG 4: AURLAND

Fjellandskap blir til fjordlandskap og denne ettermiddagen ankommer dere vakre Aurland. Her skal dere overnatte ved vakre 292 Aurland, et sjarmerende boutique hotell i hjerte av Nærøyfjorden verdensarvområde og den frodige Aurlandsdalen.

Senk skuldrene og nyt frisk fjordluft!

Stegastein - Flåm

DAG 5 OG 6: AURLAND

Utforske Aurland og området rundt. Bli med på et fjordcruise inn Aurlandsfjorden og Nærøyfjorden, som i 2005 ble en del av UNESCOs Verdensarvliste. Her glir du gjennom fjordlandskapet i stillhet. Fjordene er omkranset av majestetiske fjelltopper, ville fossefall og frodig vegetasjon. I fjellsiden kan du høre sauer breke og fossene bruse.

Det er også mulig å bli med på flere flotte turer til fots med og uten guide i nærområdet.

Bergen

DAG 7: BERGEN

Dere ankommer Berge,  en av Norges eldste byer, kjent som byen mellom de 7 fjell og “Gateway to the fjords”. Populære attraksjoner er Fløybanen, Bryggen, fisketorget og akvariet. Bryggen i Bergen er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

DAG 8: LOFOTEN

Reisen frotsetter til majestetiske Lofoten. Her stikker bratte fjell opp av havet og danner et spektakulært landskap. Om sommeren kan dere oppleve midnattsol og om vinteren nordlys.

Dere skal bo i en bortgjemt fiskerlandsby, Nusfjord og her får dere oppleve essensen av Lofoten! Dere bor i autentiske rorbuer som er tilpasset morderne komfort og luksus. Bli gjerne med på en guidet tur gjennom det historiske sentrum, her henger fisken til tørk slik den har gjort i alle år og dere kan nyte fantastisk mat i en av restaurantene på området.

På ettermiddagen kan dere nyte friluftsspaet med sauna og utendørs badestamp.

XXLofoten Trollfjorden

DAG 9 – 11: NUSFJORD

Våkn opp til lyden av sjøskvulp og lukten av saltvann, tang og tare. Å overnatte i en tradisjonell rorbu er den beste måten å oppleve nord-norske kystkultur på nært hold. Bruk dagene til å utforske Lofoten.

Bli med på fisketur med en lokal fiskeskøyte eller reis i RIB-båt innover Trollfjorden på utkikk etter det majestetiske havørnen. En lokal guide forteller om naturen og lokal historie underveis. En annen dag kan dere utforske områdene rundt Henningsvær eller Reine. Det finnes mange muligheter for fantastiske fotturer.

Lofoten - Eivind

DAG 12: HJEMREISE

Etter forfriskende frokost er det utsjekk og dere reiser tilbake til flyplassen for deres retur.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getnorwaytravel.com