LANGHELG I ALTA

Visste du at Alta kun er 2 timer med direkte fly fra Oslo? Perfekt utgangspunkt for en romantisk langhelg eller utflukt for ledergruppen. Her får dere oppleve  unike naturopplevelser og fantastiske matopplevelser. Reisen nedenfor kan naturligvis justeres etter ønsker og behov!

Trasti&Trine - Nordlys

DAG 1: ANKOMST ALTA

Dere ankommer Alta flyplass og kjøres til Trasti & Trine. På kvelden blir dere med en erfaren guide på jakt etter nordlyset (Aurora Borealis). Alta er er kjent som nordlysbyen. Guidene forteller om nordlyset og gir råd om hvordan dere kan ta de beste fotografiene av fenomenet.

Hos Trasti & Trine er de opptatt av å ta godt vare på både gjester, naturen, nærmiljøet og det nordnorske særpreget. Johnny Trasti har i over 30 år laget mat med naturen og årstidene i Finnmark som utgangspunktet. Trine er en erfaren hundekjører med mer enn 20 års erfaring og har deltatt i noen av verdens tøffeste hundeløp.

Trasti & Trine - hunndekjøring - thumbs

DAG 2: HUNDEKJØRING

I dag er viktig med en solid frokost, for i dag skal du være hundekjører for en dag!

Dere blir med til hundegården og får utdelt et kort med navnet på de hundene som skal være med på tur. Seletøyet henger på sin rette plass og det er bare for dere å finne riktig hund. På denne måten er dere med å gjør klar spannet. Når hundespannet er klart, løfter dere anker og suser ut i skogen, på elva og kanskje opp på fjellet. Underveis stopper dere og spiser en varm lunsj rundt bålet.Vel tilbake i hundegården, seler vi av hundene og setter dem på plass.

Ishotell -thumbs

DAG 3: SORRISNIVA

Start dagen med en en god frokost før dere reiser videre til Sorrisniva. Overnatting i ishotell eller Sorrisniva Wilderness Lodgen med panoramautsikt mot Altaelva.

På kvelden slapper dere av ved lodgen og nyter enn fantastisk middag i restauranten, Maku, med utgangspunkt i lokale råvarer!

Moose-copyright-Sorrisniva-thumbnails

DAG 4: VINTERAKTIVITET

Bli med på en fartsfylt snøscootertur opp på Finnmarksvidda, bli med på isfiske eller lær mer om den samiske kulturen og møt deres reinsdyr.

River Suite - Sorrisniva - thumbnails

DAG 5: HJEMREISE

Nyt en forfriskende frokost og gjør dere klar for hjemreise. Dere kjøres tilbake til Alta flyplassen i god tid før avgang.

Vi skreddersyr og justere derfor etter ønsker og behov.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getnorwaytravel.com