OPPLEV LOFOTEN

Lofoten er fullt av naturlig skjønnhet, spennende historie og interessante mennesker. Bratte fjell stikker opp av havet og danner et spektakulært skulpturlandskap. Her kan du bo i en tradisjonell rorbu, gå storslåtte fjellturer og opplev det beste av den nordnorske kystkulturen.

REISEFORSLAG FOR SOMMER/HØST/VÅR

Henningsvaer-Classic-Norway-Hotels

Foto: Classic Norway Hotels

DAG 1: ANKOMST

Dere ankommer flyplass i Lofoten og reiser videre til overnattingsted enten i Henningsvær eller Svolvær.

XXLofoten Trollfjorden

Foto: XXLOFOTEN

DAG 2: TROLLFJORDEN

I dag er det tid til å utforske området rundt Henningsvær og Svolvær. Bli med i RIB innover i Trollfjorden og områdene rundt. Underveis holder dere utkikk for den majestetiske havørnen som holder til i området. En lokal guide forteller om naturen og lokal historie underveis.

Tilbake fra RIB-tur blir det overnatting i Henningsvær eller Svolvær.

DAG 3: NUSFJORD

i Dag reiser dere videre til den vakre fiskerlandsbyen Nusfjord i Lofoten. Her får dere oppleve essensen av Lofoten!

Overnatting ved vakre Nusfjord Arctic Resort. Dere bor i autentiske rorbuer som er tilpasset morderne komfort og luksus. Bli med på en guidet tur gjennom det historiske sentrum, her henger fisken til tørk slik den har gjort i alle år og dere kan nyte fantastisk mat i en av restaurantene på området.

Nusfjord_fishing - thumbnails

Foto: Nusfjord

DAG 4: NUSFJORD

Nyt dagen i fiskeværet Nusfjord. Bli med på fisketur med lofotskøyten, Elltor. Her blir du kjent med den unike fisketradisjon i Loften med en lokalkjent fiskeskipper. Dere kan forvente å få torsk, sei, kveite og steinbit på kroken.

Reine Rorbuer - Classic Norway

Foto: CLASSIC NORWAY HOTEL

DAG 5: AVREISE

Nyt en rolig morgen med frisk frokost. Etter utsjekk har dere tid til å utforske Lofoten. Anbefaler å kjøre til rorbuene i Å eller gå til fots opp Reinebringen. Denne fjellturen har blitt en av Norges mest kjente og er lett tilgjengelig.

REISEFORSLAG FOR VINTER

Reine Rorbuer - vinter - Classic Norway

Foto: Classic Norway Hotels

DAG 1: ANKOMST

Dere ankommer flyplass i Lofoten og kjøres til Reine. Reine ligger i den vestlige delen av Lofoten, ved inngangen til Reinefjorden med Reinebringen i kulissene. Mm vinteren er det korte dager med spektakulært vær og nordlys!

Reine Rorbu- kajakk - Classic Norway

Foto: Classic Norway Hotels

DAG 2: REINE RORBUER

Våkn opp til lyden av sjøskvulp og lukten av saltvann, tang og tare. Å overnatte i en tradisjonell rorbu er den beste måten å oppleve det nordnorske kystkulturen på nært hold. Benytt dagen til å utforske det lille fiskeværet Reine, kanskje i kajakk med en lokal guide?

Reine Rorbuer 2 - vinter - Classic Norway

Foto: Classic Norway Hotels

DAG 3: UTFORSK LOFOTEN

Lofoten er verdenskjent for tørrfisk og sine lange fisketradisjoner. Vi arrangerer gjerne fisketur med en lokal fisker som tar deg med ut på havet og hjelper deg med å trekke opp din egen skrei.

Nyvågar-Spa - Classic Norway

Foto: Classic Norway Hotels

DAG 4: SVOLVÆR

Reis videre til Svolvære og idylliske Nyvågar. Bruk dagen til å utforsk Lofoten eller bare slapp av i det deilige Lofotspaet. Store vinduer inviterer den mektige naturen inn i badstuen!

Nyvågar - Classic Norway Hotels

Foto: Classic Norway Hotels

DAG 5: AVREISE

Nyt en rolig morgenstunden og forfriskende frokost. Etter utsjekk reiser dere tilbake til flyplassen i tid for deres avreise.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getnorwaytravel.com