OSLO OG OMEGN

Nyt velvære, natur, god mat og drikke på flotte hotell i Oslo og området rundt.

Refnes Gods - Classic Norway Hotel

DAG 1:  REFSNES GODS

Refsnes Gods ligger på på Jeløys vestside mot Oslofjorden i idylliske omgivelser. I omtrent 250 år har gjestfriheten sittet i høysetet her. Dere sjekker inn og nyter måltidene i restaurant Munch. Bruk tiden på Refsnes til å bli bedre kjent med kunsten på hotellet og den gode maten.

Refsnes Gods - Classic Norway

DAG 2:  REFSNES GODS

Bruk dagen til å utforske området rundt hotellet. Spaser for eksempel langs den flotte kyststien til hyggelige kunstgallerier ute på Jeløya. Ute ved galleriet på Alby Gård er det blant annet utstilt flere kunstverk av  Edvard Munch. Her finnes det også en hyggelig kafe.
Støtvig Hotel - spa

DAG 3: STØTVIG HOTEL

I fortsetter reisen til idylliske Støtvig Hotel, med utsikt mot Oslofjorden. Støtvig Hotel har siden 1900 vært et anerkjente badehotell. I 2011 ble hotellet bygget på nytt og den unike «fjordhotell-langs-Oslofjorden-følelsen» er beholdt sammen med litt atmosfære fra Hamptons og New England. Bruk ettermiddagen til å slappe av i det store spa området og utsøkt mat fra restauranten.

Elin - Oslo

DAG 4:  OSLO 

Utforsk hovedstaden Oslo. Hva med å besøke det nye Munchmuseeet? Her finner du blant annet «Skrik» utstilt. Dette er et av verdens mest kjente kunstverk, et universelt symbol på angst, og har til og med sine egne emoji. Etter en dag med på på musseet anbefaler vi å prøve «Afternoon Tea» på en av hovedstadens fine hoteller. Overnatting ved Lysebu.
Lysebu_spa

DAG 5: LYSEBU

Lysebu ligger i eventyrlige omgivelser ved Holmenkollen. Her kan du nyte et etterlengtet avbrekk fra hverdagen med naturopplevelser rett utenfor døren. Benytt velvære avdelingen og god mat.

Denne reisen kan naturligvis tilpasses og justeres etter ønsker å behov. Spør oss gjerne om forslag,

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getnorwaytravel.com