UTFORSK STEIGEN OG LOFOTEN

Steigen består av spektakulære fjell, utsikt over fjord, hav og Lofotveggen. Kombiner en reise hit med noen netter i Lofoten. Reisen byr på sjarmerende overnattingssteder og store naturopplevelser i nord!

DAG 1: ANKOMST

Dere ankommer Bodø flyplass og finner Hurtigbåten fra sentrumskaia til Nodskot. Når dere går i land på Nordskot møter John Magnne dere og tar dere med over til Grøtøy og vakre Villa Haugen. Grøtøy var i sin tid hjemsted for Nordlands mektigste handelssted og er stappfull med spennennde historie. Dere sjekker inn og nyter en fantastisk middag basert på lokale råvarer. Etter middag forteller gjerne John Magne og Unni om historien til Villa Haugen og området.

DAG 2 OG 3: STEIGEN

Steigen blir ofte omtalt som den «flotteste naturhemmeligheten i Nordland», med stor variasjon i naturtyper – spektakulære fjell, utsikt over fjord, hav og Lofotveggen. Benytt dagen til å utforske området. Enten til fots på fastlandet eller på guidet tur med kajakk.

På ettermiddagen kan dere slappe av i en varm stamp før middag.

DAG 4: LOFOTEN

Nyt en forfriskende frokost og bruk den siste tiden ved Villa Haugen til å utforske den lille øya. Dere blir fraktet over med båt av John Magne i god tid for hurtigbåten som tar dere over Vestfjorden til Svolvær. Her blir det overnatting i tradisjonelle rorbuer.

XXLofoten Trollfjorden

Foto: XXLofoten

DAG 5: TROLLFJORDEN

I dag blir dere med på en spektakulær RIB tur innover Trollfjorden. Underveis er det store sjanser for å oppleve havørnen på nært hold!

Etter turen reiser dere til Nusfjord. En fredelige og bortgjemte fiskerlandsbyen i Lofoten. Her får dere oppleve essensen av Lofoten!

Nusfjord_fishing - thumbnails

Foto: Nusfjord

DAG 6 OG 7: NUSFJORD

Nyt dagen i fiskeværet Nusfjord. Bli med på fisketur med lofotskøyten, Elltor. Underveis blir dere kjent med den unike fisketradisjonen i Lofoten med en lokalkjent fiskeskipper. Dere kan forvente å få torsk, sei, kveite og steinbit på kroken.

Anbefaler en guidet tur gjennom det historiske sentrum av Nisfjord. Her henger fisken til tørk slik den har gjort i alle år og dere kan nyte fantastisk mat i en av restaurantene på området. Dere bor i autentiske rorbuer som er tilpasset morderne luksus og komfort.

Reinebringen - Daniel Jacobsen

Foto: Daniel Jacobsen

DAG 8: AVREISE

Nyt en forfriskende frokost før utsjekk. Det er tid for avreise og dere kjøres til flyplassen i Leknes eller kan fortsette reisen.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getnorwaytravel.com