VINTEREVENTYR I RØROS

Røros er et av Norges koseligste reisemål om vinteren. Opplev et vintereventyr med spark, hudekjøring og kanefart. Gå ikke glipp av det det tradisjonsrike julemarkedet med dekorasjonene, reinsdyr og markedsboder.

JULEMARKED I RØROS:
Dato: 7. – 10. desember 2023
Inkluderer: 3 netter i dobbeltrom på Røros Hotell med frokost og tilgang til Bad og Velværeavdeling.
Pris for 2 gjester i delt dobbeltrom: NOK 11 100,-

Røros Hotell - Bad

Foto: Røros Hotell

DAG 1: VELKOMMEN TIL RØROS

Velkommen til Røros. Innsjekk ved Røros Hotell og ettermiddag til å utforske julebyen på egenhånd eller nyte Bad & Velværeavdeling.

Som gjest på Røros Hotell har du fri tilgang til hotellets Bad & Velværeavdeling. Med utsikt mot den ikoniske kirken Bergstaden Ziir, kan du nyte er 32 plussgrader varmt basseng!  Boblebad og bassengene utendørs holder 36 grader året rundt.

Vi anbefaler middag ved Vertshuset eller Kaffestuggu.

Røros-header

DAG 2 OG 3: JULEMARKED 

Nyt en rolig morgen med frokost på hotellet. Den ene dagen er det mulig å bli med på hundekjøring på Rørosvidda (ikke inkludert).

Dagen etter kan dere bruke hele dagen til å utforske det koselige julemarkedet i Røros. For trettende året arrangeres julemarked og igjen vil Røros’ sjarmerende handlegater fylles med trivelige markedsboder, julemat og tradisjonsrike førjulsaktiviteter.

Før middag er det mulighet for tradisjonell kanefart (ikke inkludert).

Røros Hotell

Foto: Røros Hotell

DAG 4: HJEMREISE

Dere tar dere god tid på morgenen og nyter en forfriskende frokost. Dersom dere reiser med tog kan dere for eksempel bruke en spark som fremkomstmiddel til togstasjonen. Sett bagasjen på sparken og plasser sparken på «sparkeringen» ved avreise.

Er du interessert i denne reisen?

    Når du har fylt ut skjemaet, trykk send og vennligst vent noen sekunder på en bekreftelse under skjemaet om at henvendelsen er sendt. Hvis du ikke har hørt noe fra oss i løpet av et par dager, send oss en e-post på info@getnorwaytravel.com